De Baank is de uitgelezen locatie voor het organiseren van uw huwelijksfeest.

Of het nu een huwelijksfeest voor een groot aantal gasten betreft of voor een kleiner gezelschap, wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Van ceremonie tot receptie en van een feest om nooit te vergeten tot de ontvangst van de gasten. Wij staan de gehele dag voor u klaar.

Samen zorgen we ervoor dat u de dag van uw leven beleeft. Van alles is mogelijk en bespreekbaar. Tijdens deze dag kunt uw beschikken over meerdere ruimtes om zo de gebeurtenissen steeds op een andere plek te beleven. Op deze manier doen wij ons best zodat u zo min mogelijk merkt van de logistieke werkzaamheden die er in de zaal bezig zijn om deze om te bouwen naar een nieuwe setting.

Wilt u gebruikmaken van een diner tijdens uw bruiloft? Geen probleem. Wilt uw dat er versnaperingen worden rondgebracht? Ook hier kunnen wij voor zorgen. Heeft u andere wensen over de catering? Samen met onze cateraars verzorgen wij u graag ook op dit vlak een fantastische dag. De cateraars waar wij mee samenwerken zijn: Culinair Creatief, Verkoeijen Partyservice & Slagerij, De Lekkernij & ’t Anker en Eda Specialiteiten.

Wilt u meer weten over de dag van uw leven bij de Baank? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.